Salátové zálivky

Italská

Salátová zálivka

 

Italská zálivka je určena všem milovníkům italské kuchyně a milovníkům lehkých jídel. Její chuť je založena především na česneku, paprice, oregánu, bazalce, petrželové nati a chilli. Salát s italskou zálivkou je nejlepší pro lehkou letní večeři.

Hmotnost: 8 g

Víte, že?

Podle východní medicíny je při výběru a přípravě stravy dobré brát ohled na zákonitosti ročního období. Například v létě je vhodné podporovat osvěžující a tělo ochlazující prvky v našem jídelníčku. Často potřebuje tělo osvěžit, zejména v teplých obdobích, ale i jindy. Saláty jsou důležitým odvětvím studené kuchyně. Jejich bohatost úprav a nespočetný výběr je řadí mezi všeobecně oblíbené. Dají se také nejrůzněji upotřebit a většina z nich pro svou biologickou hodnotu zaujímá význačné místo v lidské výživě. Proto jsme pro vás připravili šest různých druhů zálivek na ochucení salátů.

Použití

Používáme ji na dochucení zeleninových salátů. Obsah sáčku smíchejte s 3 - 5 lžícemi vody a 1 lžící oleje (nejlépe za studena lisovaného olivového oleje). Dobře zamíchejte a nechte asi 2 minuty odstát. Hotovou zálivkou přelijte připravený salát krátce před servírováním.

Recepty

s tímto výrobkem

Salát s pomerančem, grapefruitem a bylinkovými kuřecími prsíčkami

Hruškový salát s fenyklem, kešu ořechy a italskou zálivkou

Marinovaný rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty

TATO STRÁNKA POUŽÍVÁ SOUBORY Prohlížením této stránky souhlasíte s jejich použitím, dle aktuálního nastavení prohlížeče. Chcete-li získat další informace o používání souborů „cookies” nebo možnosti změny jejich nastavení jdete na OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (odkaz).

Souhlasím