Mlýnky standardní
Steak

Koření na Steak Avokádo je základním koření pro všechny milovníky grilovaných steaků. Koření má hrubší strukturu a je složeno především ze sušené zeleniny, pepře, hořčice, koriandru a chilli. Mletí během vaření zaručí, aby chuť i vůně této sušené zeleniny byla opravdu intenzivní.
HMOTNOST: 50 gVíte, že?
Příprava steaků z hovězího masa má nejdelší tradici v Jižní Americe. Doma si steak - biftek nejčastěji připravujeme ze svíčkové. Biftek musí být vysoký a šťavnatý. Doporučujeme nakrájet na řezy cca 4–5 cm vysoké. Maso je křehké, takže ho nenaklepáváme, ale jen klouby ruky jeho strukturu lehce narušíme. Aby se bifteky opravdu dobře a správně propekly, je třeba maso zafixovat do tvaru tak, že každý takovýto biftek pevně stáhneme po obvodu provázkem. Můžeme ho i obalit plátkem slaniny. Solit před vlastní přípravou se nedoporučuje. Bifteky posypeme kořením na Steak Avokádo, můžeme přidat i trochu olivového oleje a lehce zapracujeme. Takto připravené maso necháme v chladu 1–2 hodiny před samotnou přípravou. Dosolíme až později. Doporučujeme Mořskou sůl Avokádo v mlýnku.
Použití
Směs Steak je vhodná k úpravě všech druhů masových specialit připravovaných grilováním, smažením i pečením. Před vlastním použitím na grilování doporučujeme smíchat kořenící směs s kvalitním olejem a ve vzniklé marinádě nechat maso minimálně 2 hodiny odležet. Díky hrubému mletí koření a bylinek se charakteristická vůně směsi přenáší do připravovaných pokrmů. Je vhodná také na minutkové úpravy a grilování všech druhů mas včetně ryb. Směs obsahuje především sušenou zeleninu, pepř, sůl a chilli.