Marinády

Marináda Pivní medová

Marináda Pivní medová skvěle kombinuje hořkost piva a sladkou chuť medu. Marináda se skvěle hodí na kuřecí a vepřové maso, ale můžete ji použít i na jiné druhy. Tekutá marináda usnadňuje přípravu grilovaných pokrmů. Balení marinády Pivní medové Avokádo vám vystačí na 0,6 kg masa.

HMOTNOST: 80 ml

Víte, že?

Obliba grilování stále roste. Grilování představuje pro mnoho Čechů v letních měsících stále oblíbenější způsob relaxace. Kromě grilovaných specialit z různých druhů masa v poslední době míří na grily i různé druhy zeleniny, ovoce a sýry. Grilování je vlastně rychlá tepelná úprava jídla na přímém, velmi mírném a kouřícím ohni. Doutnající uhlíky, respektive žár, který vydávají, dodávají grilovanému pokrmu neuvěřitelný chuťový náboj s nádechem kouře. Do prohřátého, propečeného, voňavého a křupavého masa se snad každý zakousne s velikou chutí. Maso pro grilování můžeme připravit předem marinováním. Marinování, neboli nakládání masa do speciální směsi oleje, koření, bylinek a dalších ingrediencí dokáže nenapodobitelně zvýraznit chuť masa.

Použití

Marináda Pivní medová Avokádo skvěle kombinuje hořkosladkou chuť medu a piva. Plátky masa jemně naklepejte a marinádu lehce rozetřete na připravené maso. Kostky masa na ražniči promíchejte s marinádou, aby došlo k rovnoměrné marinaci masa. Před grilováním nebo jiným tepelným opracováním doporučujeme nechat maso v marinádě alespoň 2 hodiny uležet na chladném místě. Marinovaná masa řádně tepelně opracujte! Při přípravě na pánvi použijte trochu oleje. Maso již nesolte! Doporučené dávkování: 1 balení (80 ml) marinády na 600 g masa.

Recepty

s tímto výrobkem

Jehněčí žebírka v pivní medové marinádě