Marinády
Marináda Pikantní

Marináda Pikantní Avokádo dodá grilovaným pokrmům příjemně pikantní chuť. Pečlivě vybraná kombinace koření a bylinek usnadní přípravu grilovaného masa. Pikantní marináda obsahuje chilli, papriku sladkou, hořčici bílou, černý pepř, koriandr a sušenou zeleninu pro výraznou a příjemně pikantní chuť.
HMOTNOST: 80 mlVíte, že?
Grilování představuje pro mnoho Čechů v letních měsících stále oblíbenější způsob relaxace. Kromě grilovaných specialit z různých druhů masa v poslední době míří na grily i různé druhy zeleniny, ovoce i sýry. Grilování je rychlá tepelná úprava jídla na přímém velmi mírném a kouřícím ohni. Doutnající uhlíky, respektive žár, který vydávají, dodávají grilovanému pokrmu neuvěřitelný chuťový náboj s nádechem kouře. Do prohřátého, propečeného, voňavého a křupavého masa se snad každý zakousne s velikou chutí. Maso pro grilování můžeme připravit předem marinováním. Marinování, neboli nakládání masa do speciální směsi oleje, koření, bylinek a dalších ingrediencí, dokáže nenapodobitelně zvýraznit chuť masa.
Použití
Marináda pikantní Avokádo obsahuje především sušenou zeleninu, papriku, chilli, hořčici, koriandr a majoránku. Plátky masa jemně naklepejte a marinádu lehce rozetřete na připravené maso. Kostky masa na ražniči promíchejte s marinádou, aby došlo k rovnoměrné marinaci. Před grilováním nebo jiným tepelným opracováním doporučujeme nechat maso v marinádě alespoň 2 hodiny uležet na chladném místě. Marinovaná masa řádně tepelně opracujte. Při přípravě na pánvi použijte trochu oleje, maso již nesolte. Doporučené dávkování: 1 balení (80 ml) marinády na 0,7 kg masa.