Kořenící směsi

Ryby

Pro milovníky ryb jsme připravili vyváženou směs na jejich ochucení. Kořenící směsí ryby posypeme nebo společně s olejem a citrónovou šťávou vytvoříme kašičku, kterou je potíráme. Směs obsahuje především sušenou cibuli a česnek, petrželovou nať, kopr, hořčici a bazalku.

HMOTNOST: 30 g

Víte, že?

Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v našich potravinách většinou chybí. To znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách. Konzumace ryb přispívá ke snížení cholesterolu v organismu člověka. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto ho musíme ihned zpracovat nebo zamrazit.

Použití

Ryby Avokádo používáme na grilování a pečení ryb. Můžeme jej také použít do rybích vývarů, bílých polévek a rybích pomazánek.

Recepty

s tímto výrobkem

Grilované filé z halibuta v kapse s kapary a sušenými rajčaty

Pečené filé z lososa na zlaté krustě se smaženými liškami a salátem Pak Choi