Jednodruhové koření
Sušená rajčata s česnekem a bazalkou
Sušená rajčata s česnekem a bazalkou jsou výjimečnou kompozicí, tvoří také základ italské kuchyně. Jsou výborná jak pro tuzemskou, tak i zahraniční kuchyni.
HMOTNOST: 15 gVíte, že?
Sezóna čerstvých českých rajčat, které máme tak rádi pro jejich unikátní chuť, je extrémně krátká. To je ten důvod proč jsou sušená rajčata skvělou alternativou pro milovníky rajčat. Sušená rajčata neztrácí jejich cenné vlastnosti během sušení, zejména hodnotný lykopen- červené rostlinné barvivo- známý pro svoje antirakovinové účinky.
Použití
Sušená rajčata s česnekem a bazalkou jsou vynikající ve středomořské kuchyni. Výborná jsou v řeckém salátu, italských těstovinách, do pečené zeleniny a ryb. Jsou také vynikající na čerstvá rajčata a do marinád.