Hořčice

Burgerová

hořčice

Receptura této hořčice byla vyvinuta na základě stále stoupající obliby domácích burgerů. Vyznačuje se příjemnou chutí a krémovou konzistencí. Je ideálním doplňkem k masovým nebo vegetariánským burgerům, protože chuť této hořčice se dokonale hodí k dalším ingrediencím burgeru, jako je maso, sýr, hlávkový salát nebo rajčata.

HMOTNOST: 296 g

Víte, že?

Hlavní složkou hořčice jsou hořčičná semínka bílé nebo černé barvy. Hořčice patří mezi velmi staré pochutiny, k dochucení pokrmů ji používali již staří Římané. Semínka byla používána jako koření nebo i jako lék. Hořčice má 3 základní druhy. K výrobě hořčic se používají nejčastěji dva druhy hořčic. Hořčice bílá je velice jemná a méně výrazná. Vyrábí se z ní jemnější krémovité hořčice. Naopak chuť semínek hořčice černé je ostrá a má až štiplavou chuť. Přidávají se do pálivějších hořčic.

Použití

Burgerová hořčice je ideální do burgerů, hotdogů, kanapek, dresinků nebo marinád.