Jednodruhové koření

Oregáno

Oregáno je bylinka často používána v italské, španělské či mexické kuchyni. Nepostradatelná bylinka do rajčatových omáček, k ochucení masových pokrmů, dušené zeleniny nebo ryb. Bez oregána si nedokážeme představit pizzu nebo omáčku na těstoviny, také se používá do mexických fazolových jídel.

Počet kusů: 500 g Použití

Hodí se pro svou určitou podobnost ve vůni a chuti všude tam, kam se dává majoránka, s níž je příbuzná. Přidává se do sekaného masa, na špagety, nelze si bez ní představit italskou pizzu a patří i do rizota. Příjemně také zvýrazní pokrmy z rajských jablíček, sýra, fazolí. Používáme na saláty, masové pokrmy jako např. grilované kotlety či masové špízy. Zajímavou chuť s ním dostane bramborová polévka.

Na kulinářským úspěších mají svůj podíl originální nápady a osvědčené recepty, důležité jsou především kvalitní suroviny, které vám nabízí značka Avokádo se svým širokým sortimentem.

V ochucovadlech Kucharek najdete pečlivě vybrané druhy sušené zeleniny a koření, které si oblíbilo mnoho lidí. Díky Kucharku je příprava jídel snadná, rychlá a chuť dokonalá.

Jednodruhové koření i kořenící směsi značky Nadir jsou dobrou volbou pro ty z vás, kteří hledáte dobrou kvalitu za příznivou cenu.