Jednodruhové koření

Majoránka

Hodí se hlavně do luštěninových a bramborových polévek, gulášů, mletých mas, ke skopovému. Majoránku nevaříme, přidáváme ji až do hotového pokrmu. Má protizánětlivé účinky a upravuje trávení.

Počet kusů: 300 g, 1,3 kg Použití

Majoránka se používá do polévek (dršťkové, hrachové, bramborové), do guláše, zadělávaných a dušených mas, uzenin, paštik, ryb, vaječných pokrmů, luštěnin, bramboráků, zabijačkových pochoutek a do nádivek.

Na kulinářským úspěších mají svůj podíl originální nápady a osvědčené recepty, důležité jsou především kvalitní suroviny, které vám nabízí značka Avokádo se svým širokým sortimentem.

V ochucovadlech Kucharek najdete pečlivě vybrané druhy sušené zeleniny a koření, které si oblíbilo mnoho lidí. Díky Kucharku je příprava jídel snadná, rychlá a chuť dokonalá.

Jednodruhové koření i kořenící směsi značky Nadir jsou dobrou volbou pro ty z vás, kteří hledáte dobrou kvalitu za příznivou cenu.