Svařené víno Avokádo v časopise Apetit!
Více zde
Podzim je nejbarevnějším obdobím v roce, jak venku, tak i v kuchyni. Venku se krásně barví listí do žluté, oranžové až červené, na keřích dozrávají šípky, na stromech podzimní ovoce, v zahrádce sklízíme bohatou úrodu. Do kuchyně se nám dostanou oříšky, jablka, hrušky a zelenina. Máme k dispozici čerstvě vykopané brambory, kořenovou zeleninu, řepu, královny podzimu dýně. Co nesníme hned musíme pečlivě uskladnit, abychom ze zásob mohli čerpat co nejdelší část zimy. Během podzimu nesmíme zapomenout na procházku lesem s košíkem, abychom si nasbírali houby na sušení a hned si z nich připravíme pořádně vydatnou houbovou polévku.
Tak honem do kuchyně, ať si užijeme všechny dobroty, které nám podzim dopřává.
Podzimní dobroty
Dýně
Řepa
Trhané vepřové s medovou řepou
Zvěřina
Paštika z divočiny s jablečným chutney
Zvěřinové ragú na červeném víně
Podzimní sladkosti
Lívanečky s dýňovou marmeládou
Bylinky
Bylinky už nám s podzimem začínají chřadnou, proto jsem vám připravili NOVINKY v sortimentu, kterými jsou směsi Polévkové a Italské bylinky, abyste si vůni bylinek mohli užívat i celý podzim a zimu!
Italské bylinky – Italské rizoto s krevetami
Polévkové bylinky – Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Užijte si krásný barevný podzim s kořením od Avokáda.