Tipy na podzimní snídaně
Jednoduché nápady na podzimní svačiny a snídaně pro malé i velké.
Více zde
Zima už je definitivně pryč, sluníčko už pomalu začíná pálit. A začíná čas posedávání venku na zahradě, k čemuž neodmyslitelně patří i grilování. Avokádo pro vás letos připravilo hned tři výborné novinky a oprášilo jednu skvělou směs.
Marináda Pivní medová
Marináda dodá grilovanému masu tu správnou chuť především díky skvělé hořkosladké kombinaci piva a medu.
Použití je nesmírně jednoduché – maso jednoduše necháte ležet cca 2 hodiny v marináda v lednici. Marinádu jsme pro vás nabalili do praktického sáčku, který vystačí na 0,6 kg masa.
Koupíte balené v sáčcích, s gramáží 90 g.

Steak se zeleným a růžovým pepřem
Hrubě mletý kořenící přípravek ideální na steaky, bifteky, roštěnky. Je vhodný na grilování všech druhů masa, včetně ryb. Směs je ideální využít při vaření pepřové omáčky.

Kuře citron-rozmarýn
Kořenící přípravek Kuře citron-rozmarýn je skvělou směsí pro středomořské pokrmy. Lze použít k přípravě pečeného či grilovaného kuřecího masa, vhodný je také pro pečení bažanta, grilování a pečení ryb. Dobře okoření i grilovanou zeleninu, těstoviny nebo pečené brambory.

Grilovaná zelenina
Pro ty, co neholdují masu, ale i pro ty, co si chtějí k masu připravit skvělou přílohu v podobě grilované zeleniny, jsme znovu uvedli na trh kořenící směs Grilovaná zelenina.
