Máme pro vás několik nových receptů od Romana Staši!
Více zde
Křen selský k české kuchyni neodmyslitelně patří a lahůdky jako vepřový ovar, uzené koleno či klobásy si bez něj nedovedeme téměř představit. Dobře se hodí i k vařenému hovězímu, zvěřině, do salátů, pomazánek a k přípravě oblíbené smetanové křenové omáčky.
Nyní Vám jej přináší i Avokádo a to v těch nejlepších variantách.
Křen strouhaný
Klasika s velmi intenzivní ostrou chutí.
Vhodný k vařenému vepřovému nebo hovězímu masu, uzenému kolenu či klobáse, využití najde i při přípravě klasické smetanové křenové omáčky nebo tvarohových pomazánek.
Koupíte balené ve skle, s gramáží 175 g
Křen smetanový
Křen jemné chuti, kterou získal díky vysokému obsahu kvalitní smetany.
Vhodný především k přípravě jídel studené kuchyně, závitků a jednohubek, ale i k dochucení majonézy.
Koupíte balené ve skle, s gramáží 175 g
Křen jablečný
Velmi vhodná kombinace křenu a jablka, která nabízí jemnou, velmi delikátní příchuť.
Hodí se k vařeným masům a uzeninám, ale také k rybám. Ocení ho především ti, kteří upřednostňují jemnější chuť křenu.
Koupíte balené ve skle, s gramáží 175 g