Máme pro vás několik nových receptů od Romana Staši!
Více zde
Se začátkem adventu propukají přípravy na Vánoce, probíhá vánoční úklid a plánování pečení vánočního cukroví. Ve městech začínají adventní trhy a rozsvěcování vánočních stromečků doprovázeno zpíváním koled v ruce s horkým svařákem nebo punčem.
První adventní nedělí je nejlepší začít péct vánoční cukroví, aby se nám do Vánoc pěkně rozleženo. Prvním cukroví jsou Medové perníčky. Ty potřebují minimálně tři týdny na uležení a změknutí. Do perníčků patří směs perníkové koření. Abyste si nemuseli obtížně koření shánět, drtit a míchat ten správný poměr, je pro vás připravena směs Perník od Avokádo. Kombinuje všechno potřebné koření na ty nejlepší perníčky.
Zázvorky jsou kouzelné sušenky, které nám dokáží krásně provonět celou kuchyň teplou vůní zázvoru a svěžestí citronu. Zázvorky jsou téměř zapomenuté cukroví, ale věříme, že si najdou opět svou cestu na hlavní místo mezi vánočním cukroví.
Koření, které neodmyslitelně patří k Vánocům, je stoprocentně skořice. Alternativou pro klasické vanilkové rohlíčky jsou výborné skořicové rohlíčky. Jejich příprava je opravdu jednoduchá a úspěch zaručen. Budou se rozplývat na jazyku.
Pečení vánočního koření vám zpříjemní popíjení svařeného vína nebo punče.
Krásný předvánoční čas přeje Avokádo!