Marinády

Marináda Bylinková

Bylinková marináda Avokádo je skvělá pro ty, kteří mají rádi chuť a vůni bylinek jako je majoránka, rozmarýn, bazalka a další. Příprava grilovaného masa je velice rychlá a  jednoduchá. Marináda bylinková v sáčku vám vystačí na 0,7 kg masa.

Počet kusů: 80 ml

Víte, že?

Obliba grilování stále roste. Grilování představuje pro mnoho Čechů v letních měsících stále oblíbenější způsob relaxace. Kromě grilovaných specialit z různých druhů masa v poslední době míří na grily i různé druhy zeleniny, ovoce a sýry. Grilování je vlastně rychlá tepelná úprava jídla na přímém, velmi mírném a kouřícím ohni. Doutnající uhlíky, respektive žár, který vydávají, dodávají grilovanému pokrmu neuvěřitelný chuťový náboj s nádechem kouře. Do prohřátého, propečeného, voňavého a křupavého masa se snad každý zakousne s velikou chutí. Maso pro grilování můžeme připravit předem marinováním. Marinování, neboli nakládání masa do speciální směsi oleje, koření, bylinek a dalších ingrediencí dokáže nenapodobitelně zvýraznit chuť masa.

Použití

Marináda Bylinková Avokádo obsahuje převážně majoránku, rozmarýn, oregano, bazalku, tymián a sušený česnek. Plátky masa jemně naklepejte a marinádu lehce rozetřete na připravené maso. Kostky masa  na ražniči promíchejte s marinádou, aby došlo k rovnoměrné marinaci masa. Před grilováním nebo jiným tepelným opracováním doporučujeme nechat maso v marinádě alespoň 2 hodiny uležet na chladném místě. Marinovaná masa řádně tepelně opracujte! Při přípravě na pánvi použijte trochu oleje. Maso již nesolte! Doporučené dávkování : 1 balení (80 ml) marinády na 0,7 kg masa.

Recepty

s tímto výrobkem

Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí.. Seznamte se s Informační povinnost..

Souhlasím