Marinády

Marináda Bylinková

Bylinková marináda Avokádo je skvělá pro ty, kteří mají rádi chuť a vůni bylinek jako majoránku, rozmarýn, bazalku a další. Příprava grilovaného masa je velice rychlá a  jednoduchá. Marináda bylinková v sáčku vám vystačí na 0,7 kg masa.

Hmotnost: 80 ml

Víte, že?

Obliba grilování stále roste. Grilování představuje pro mnoho Čechů v letních měsících stále olíbenější způsob relaxace. Kromě grilovaných specialit z různých druhů masa v poslední době míří na grily i různé druhy zeleniny, ovoce i sýry. Grilování je vlastně rychlá a přímá tepelná úprava jídla na přímém velmi mírném a kouřícím ohni. Doutnající uhlíky, respektive žár, který vydávají, dodávají grilovanému pokrmu neuvěřitelný chuťový náboj s přídechem kouře. Do prohřátého, propečeného, voňavého a křupavého masa se snad každý zakousne s velikou chuťí. Maso pro grilování můžeme připravit předem namarinováním. Marinování, neboli nakládání masa do speciální směsi oleje, koření, bylinek a dalších ingrediencí dokáže nenapodobitelně zvýraznit chuť masa.

Použití

Marináda Bylinková Avokádo obsahuje převážně majoránku, rozmarýn, oregano, bazalku, tymián a sušený česnek. Plátky masa jemně naklepejte a marinádu lehce rozetřete na připravené maso. Kostky masa  na ražniči promíchejte s marinádou, aby došlo k rovnoměrné marinaci masa. Před grilováním nebo jiným tepelným opracováním doporučujeme nechat maso v marinádě alespoň 2 hodiny uležet na chladném místě. Marinovaná masa řádně tepelně opracujte! Při přípravě na pánvi použijte trochu oleje. Maso již nesolte! Doporučené dávkování : 1 balení (80 ml) marinády na 0,7 kg masa.

Recepty

s tímto výrobkem

TATO STRÁNKA POUŽÍVÁ SOUBORY Prohlížením této stránky souhlasíte s jejich použitím, dle aktuálního nastavení prohlížeče. Chcete-li získat další informace o používání souborů „cookies” nebo možnosti změny jejich nastavení jdete na OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (odkaz).

Souhlasím