Jednodruhové koření

Sušená rajčata s česnekem a bazalkou

Sušená rajčata s česnekem a bazalkou jsou výjimečnou kompozicí, tvořící také základ italské kuchyně. Jsou výborná jak pro tuzemskou, tak i zahraniční kuchyni.

HMOTNOST: 15 g

Víte, že?

Sezóna čerstvých českých rajčat, které máme tak rádi pro jejich unikátní chuť, je extrémně krátká. To je ten důvod proč jsou sušená rajčata skvělou alternativou pro milovníky rajčat. Rajčata během sušení neztrácí jejich cenné vlastnosti. Jsou bohatým zdrojem lykopenu - antioxidantu s účinky proti rakovině.

Použití

Sušená rajčata s česnekem a bazalkou jsou vynikající ve středomořské kuchyni. Výborná jsou v řeckém salátu, italských těstovinách, do pečené zeleniny a ryb. Jsou také vynikající na čerstvá rajčata a do marinád.