Jednodruhové koření

Sušená rajčata s česnekem a bazalkou

Sušená rajčata s česnekem a bazalkou jsou výjimečnou kompozicí, tvoří také základ italské kuchyně. Jsou výborná jak pro tuzemskou, tak i zahraniční kuchyni.

HMOTNOST: 15 g

Víte, že?

Sezóna čerstvých českých rajčat, které máme tak rádi pro jejich unikátní chuť, je extrémně krátká. To je ten důvod proč jsou sušená rajčata skvělou alternativou pro milovníky rajčat. Sušená rajčata neztrácí jejich cenné vlastnosti během sušení, zejména hodnotný lykopen- červené rostlinné barvivo- známý pro svoje antirakovinové účinky.

Použití

Sušená rajčata s česnekem a bazalkou jsou vynikající ve středomořské kuchyni. Výborná jsou v řeckém salátu, italských těstovinách, do pečené zeleniny a ryb. Jsou také vynikající na čerstvá rajčata a do marinád.

Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí. Seznamte se s Informační povinnost.

Souhlasím