Hořčice

Delikates

hořčice

Speciální velmi jemná hořčice krémovité konzistence. Oblíbená hořčice českých domácností.

 

Hmotnost: 296 g

Víte, že?

Hlavní složkou hořčice je jsou hořčičná semínka bílé nebo černé barvy. Hořčice patří mezi velmi staré pochutiny, k dochucení pokrmů ji používali již staří Římané. Semínka byla používána jako koření nebo i jako lék. Hořčice má 3 základní druhy. K výrobě hořčic se používají nejčastěji dva druhy hořčic. Hořčice bílá je velice jemná a méně výrazná. Vyrábí se z ní jemnější krémovité hořčice. Naopak chuť semínek hořčice černé je ostrá a má až štiplavou chuť. Přidávají se do pálivějších hořčic.

 

 

Použití

Díky lahodné chuti a krémové konzistenci se hořčice Delikates ideálně hodí k salámům a pečeným masům, při přípravě dresinku Vinaigrette i jiných zálivek a dipů.

TATO STRÁNKA POUŽÍVÁ SOUBORY Prohlížením této stránky souhlasíte s jejich použitím, dle aktuálního nastavení prohlížeče. Chcete-li získat další informace o používání souborů „cookies” nebo možnosti změny jejich nastavení jdete na OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (odkaz).

Souhlasím