Svařené víno Avokádo v časopise Apetit!
Více zde
Vyzkoušejte kořenící směsi bez glutamátů, konzervantů a umělých barviv a kvalitní jednodruhové koření v nových receptech, které pro Vás Avokádo připravilo společně s gurmánským časopisem Apetit.
Postupně se vydáváme do desíti obvyklých i méně obvyklých prázdninových destinací a uvaříme si pokrmy inspirované navštívenou zemí.
Už jsme stačili navštívit Řecko a ochutnat jednoduchý, ale vynikající recept na kuře z jednoho pekáčku připravený s kořenící směsí Kuře citron-rozmarýn. Dále jsme zavítali do USA a připravili tradiční carrot cake se skořicí, zázvorem, muškátových oříškem a citronovou kůrou ve formě na muffiny a doplnili ho citronovým krémem, který mu dodat báječnou svěžest. Potřetí jsme se trošku zchladili ve Skandinávii a upekli jsme rybu v křupané kořeněné krustě, které jsme dodali tu správnou chuť díky kořenící směsi Ryby. Další byla Indie a typická směs Kari, kterou jsme trošku netradičně využili na květák a připravili vynikající květákové kari s kokosovým mlékem. Tento týden jsme se vydali do Maďarska, abychom vyzkoušeli tradiční perkelt se směsí Maďarský guláš.
Během dalších týdnů se můžete těšit na další skvělé recepty inspirované Francií, Gruzií, Argentinou či Tureckem.
Všechny videa můžete vidět na http://avokado.cz/cs/content/wideo-avokado nebo na stránkách Apetitonline.cz