Jednodruhové koření

Petrželová nať

Petrželová nať má velice široké použití, její chuť je nepostradatelná v mnoha pokrmech. Doporučujeme ji především do polévek, omáček, salátů, paštik a salátů. Petrželka je nezbytné koření pro každou domácnost, nejen že se hodí k ozdobě připravovaných pokrmů, ale také pokrmům dodává intenzivní chuť a aroma. Sušenou petrželovou nať oceníme především v zimě, kdy není čerstvá dostupná.

Počet kusů: 500 g Использование

Petržel se často přidává do omáček. V oblasti kolem Středozemního moře je ke grilované rybě servírována vynikající omáčka připravená z nakrájených listů petržele, česneku a olivového oleje. Ve francouzské kuchyni je petržel někdy nahrazována kerblíkem. Francouzští kuchaři také často kombinují petržel s ostatními bylinkami  – pažitkou, estragonem, kerblíkem. Používáme na omelety, saláty, dušené maso, polévky, vejce, omáčky, do rýžových a těstovinových pokrmů. Je vhodná k různým masům a drůbeži.

Na kulinářským úspěších mají svůj podíl originální nápady a osvědčené recepty, důležité jsou především kvalitní suroviny, které vám nabízí značka Avokádo se svým širokým sortimentem.

V ochucovadlech Kucharek najdete pečlivě vybrané druhy sušené zeleniny a koření, které si oblíbilo mnoho lidí. Díky Kucharku je příprava jídel snadná, rychlá a chuť dokonalá.

Jednodruhové koření i kořenící směsi značky Nadir jsou dobrou volbou pro ty z vás, kteří hledáte dobrou kvalitu za příznivou cenu.