Jednodruhové koření

Oregáno

Oregáno je bylinka často používána v italské, španělské či mexické kuchyni. Nepostradatelná bylinka do rajčatových omáček, k ochucení masových pokrmů, dušené zeleniny nebo ryb. Bez oregána si nedokážeme představit pizzu nebo omáčku na těstoviny, také se používá do mexických fazolových jídel.

Počet kusů: 500 g Using

Hodí se pro svou určitou podobnost ve vůni a chuti všude tam, kam se dává majoránka, s níž je příbuzná. Přidává se do sekaného masa, na špagety, nelze si bez ní představit italskou pizzu a patří i do rizota. Příjemně také zvýrazní pokrmy z rajských jablíček, sýra, fazolí. Používáme na saláty, masové pokrmy jako např. grilované kotlety či masové špízy. Zajímavou chuť s ním dostane bramborová polévka.

Na kulinářským úspěších mají svůj podíl originální nápady a osvědčené recepty, důležité jsou především kvalitní suroviny, které vám nabízí značka Avokádo se svým širokým sortimentem.

V ochucovadlech Kucharek najdete pečlivě vybrané druhy sušené zeleniny a koření, které si oblíbilo mnoho lidí. Díky Kucharku je příprava jídel snadná, rychlá a chuť dokonalá.

Jednodruhové koření i kořenící směsi značky Nadir jsou dobrou volbou pro ty z vás, kteří hledáte dobrou kvalitu za příznivou cenu.

We process your personal data and use cookies in order to facilitate your use of the our services. Learn more about our Privacy Policy. Familiarize yourself with the information provided by the controller.

I agree