Mlýnky

Steak

hrubozrnné koření v mlýnku

Koření na Steak Avokádo je základním koření pro všechny milovníky grilovaných steaků. Koření má hrubší strukturu a je složeno především ze sušené zeleniny, pepře, hořčice, koriandru a chilli. Steakové koření se hodí na steaky ze všech druhů mas, kuřecí, hovězí, vepřové nebo i ryby. Díky hrubému mletí koření a bylinek se charakteristická vůně směsi přenáší do připravovaných pokrmů.

HMOTNOST: 55 g

Víte, že?

Příprava steaků z hovězího masa má nejdelší tradici v Jižní Americe. Doma si steak - biftek nejčastěji připravujeme ze svíčkové. Biftek musí být vysoký a šťavnatý. Doporučujeme nakrájet na řezy cca 4- 5 cm vysoké. Maso je tak křehké, takže jej nenaklepáváme, ale jen klouby ruky jeho strukturu lehce narušíme. Aby se bifteky opravdu dobře a správně propekly, je třeba maso zafixovat do tvaru, tzn. že každý biftek stáhneme po obvodu pevně provázkem. Můžeme i obalit plátkem slaniny. Solit před vlastní přípravou se nedoporučuje. Bifteky posypeme kořením na Steak Avokádo, můžeme přidat i trochu olivového oleje a lehce zapracujeme. Takto připravené maso necháme v chladu 1 - 2 hodiny před samotnou přípravou. Dosolíme až později. Doporučujeme Mořskou sůl Avokádo v mlýnku.

Použití

Směs Steak je vhodná k úpravě všech druhů masových specialit připravovaných grilováním, smažením i pečením. Před vlastním použitím na grilování doporučujeme smíchat kořenící směs s kvalitním olejem a ve vzniklé marinádě nechat maso minimálně 2 hodiny odležet. Díky hrubému mletí koření a bylinek se charakteristická vůně směsi přenáší do připravovaných pokrmů. Je vhodná také na minutkové úpravy a grilování všech druhů mas včetně ryb. Směs obsahuje především sušenou zeleninu, pepř, sůl a chilli.

Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí. Seznamte se s Informační povinnost.

Souhlasím